Autoruit vervangen zonder hoge kosten

Ruitschade? Bij Autoglaz Eindhoven kunnen we in de meeste gevallen je autoruit vervangen zonder hoge kosten als je verzekerd bent tegen ruitschade. Of het nu om een voorruit, zijruit of achterruit gaat maakt niet uit. Een WA plus of Allrisk verzekering is voldoende en daarnaast kunnen we alles rechtstreeks met de verzekering afhandelen. Weet jij niet zeker of je aan de voorwaarden voldoet om je autoruit te laten vervangen zonder hoge kosten? Neem contact op. Wij hebben het snel gezien.

Kosten autoruit vervangen

De kosten van een autoruit vervangen zijn behalve de aard van je verzekering afhankelijk van een aantal factoren. Om welke ruit gaat het? Welk automerk en welk model? De afmeting van de voorruit en het soort glas. (Achterruiten en zijruiten zijn van gehard glas en de voorruit van gelaagd glas.) Zijn de werkzaamheden op locatie op bij ons in de garage? Heeft je autoruit extra functies zoals regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en/of een dashboardprojector of Head-Up Display? Of hebben we misschien te maken met een bijzonder voertuig? De kosten autoruit vervangen zijn gebaseerd op maatwerk.

Autoruit vervangen zonder hoge kosten? Maak direct een afspraak

Reparatie autoruit of vervangen zonder hoge kosten

Je zoekt naar autoruit vervangen zonder hoge kosten, maar wat als de ruit nog gerepareerd kan worden? Dat kan ook onder je eigen risico vallen. Je beoordeelt de schade zelf. Is het sterretje of de barst kleiner dan een 2 euromunt? Dan repareren we het. De kosten voor sterreparatie vallen ook mee als je niet voor ruitschade verzekerd bent. Voor 59,50 euro tot maximaal 78,80 euro (dubbele sterbreuk) ben je snel weer op weg.

Heb je een vraag?