Autoruit sterretje repareren: de kosten

Een steen, een eikel of een dennenappel die van hoog valt. Allemaal oorzaken van sterretjes in de voorruit. Dat is balen, want je zicht wordt belemmerd en je moet er echt iets mee. De reparatie kan niet wachten omdat je het risico loopt dat het sterretje verder scheurt. Maar een autoruit sterretje repareren, wat zijn daar eigenlijk de kosten van?  

Ster in voorruit auto kosten

Voordat wij een sterretje repareren, beoordeel je zelf de schade. Kan het sterretje nog gerepareerd worden, of is het al te groot? In dat geval zal de autoruit vervangen moeten worden. Dat beoordelen doe je zo: leg een 2 euromunt op het sterretje. Past het hele sterretje eronder? Dan kunnen we de ster in de voorruit van je auto repareren tegen minimale kosten. Over het algemeen geldt dat je zonder verzekering 59,50 euro voor een enkele sterbreuk en 78,80 euro voor een dubbele sterbreuk kwijt bent. 

Autoruit sterretje repareren zonder kosten

Ben je verzekerd tegen ruitschade? Dan is de reparatie zelfs gratis in de meeste gevallen! Is de schade groter, dan hebben we het niet meer over een reparatie maar over een voorruit vervanging. En ook dat, kan net als een sterretje in de autoruit repareren zonder hoge kosten. Ook een zijruit of achterruitvervanging kan hierbinnen vallen. Natuurlijk kun je ons altijd even bellen voor meer informatie over de kosten van een sterretje repareren of autoruitvervanging: 040-2985386.

Laat de ster in je voorruit gratis maken of tegen de laagste kosten

Het is een klusje dat je voor je uitschuift, maar voor de kosten hoef je dat niet te doen. We maken het met een snelle service in de garage nog makkelijker. Klaar tijdens een kop koffie. Pijnloos de ster in de voorruit laten maken tegen de laagste kosten dus. Waar wacht je nog op? Maak direct een afspraak

Autoruit sterretje repareren kosten? Bereken de kosten

Heb je een vraag?