Ruitschade? Laat het maken zonder gedoe.

Ruitschade is vervelend en komt nooit gelegen. Toch moet je er iets mee, want doorrijden brengt risico’s met zich mee. Een sterretje kan groter worden, scheuren en barsten kunnen verder scheuren en zelfs breken. Als dit tijdens het rijden gebeurt zijn de gevolgen niet te overzien. Regel het zo pijnloos mogelijk. Maak een afspraak op een tijdstip dat het jou uitkomt, het is gebeurd terwijl je wacht.

Ruitschade laten maken? 040 298 53 86

 

Autoruitschade oplossen zonder eigen risico

Is het al vervelend genoeg, kost het ook nog je eigen risico. Door de voordelige tarieven en de goede relaties met verzekeraars kost de reparatie of vervanging van de ruitschade je in de meeste gevallen helemaal niets. Natuurlijk is het een en ander afhankelijk van je verzekeraar en je polis. Ben jij verzekerd voor autoruitschade? Kijk hoe het in jouw situatie zit met de kosten.

Soorten ruitschade

De meest voorkomende ruitschade is schade aan de voorruit. Dat is ook de plek waar de meeste kans is dat er iets op valt, zoals een steen, kastanje of dennenappel. Ook onderweg kun je te maken krijgen met impact van een vogel, steenslag of een lading van een open vrachtwagen tegen de voorruit. Een zijruit of achterruit gaat minder vaak kapot. Als het gebeurt is inbraak een veelvoorkomende reden. Hetzelfde geldt voor autoruitschade aan het gehard glas van de achterruit. Doordat het gehard glas is verbrijzelt vaak de hele ruit en moet een zij- of achterruit bijna altijd vervangen worden. Een snelle afspraak maak je door contact op te nemen en ons alles te vertellen over de ruitschade. De meeste autoruiten hebben wij standaard op voorraad, en anders is een bestelde ruit binnen een werkdag binnen. Zo staan we altijd snel klaar met de juiste materialen en helpen we je snel weer op weg.

Kwalitatieve reparatie autoruitschade

Onze goed opgeleide vakmensen werken snel en goed. Onze glasproducten komen van de beste fabrikanten. We verhelpen jouw autoruitschade snel en goed. Je krijgt er zelfs 10 jaar garantie op.

Autoruitschade? Blijf er niet mee rijden. 040 298 53 86

Heb je een vraag?