Autoruit vervangen of autoruit reparatie?

Voordat je bij ons een afspraak maakt beoordeel je zelf de schade. Is het sterretje of scheurtje in de voorruit groter dan een twee euromunt? Of is je hele zij- of achterruit verbrijzeld? Dan is autoruit reparatie uitgesloten. Natuurlijk helpen we je wel van het probleem af en zullen wel de autoruit vervangen.

Autoruit vervangen voorruit

Van alle autoruiten die we vervangen is de voorruit de meest speciale. De voorruit heeft namelijk eigenschappen die de andere autoruiten niet hebben. Zo is een voorruit gemaakt van gelaagd glas. Dat betekent dat het uit meerdere op elkaar gesmolten glasplaten bestaat, met een speciaal soort folie ertussen. Deze techniek zorgt ervoor, dat de ruit nooit helemaal kan verbrijzelen. Bij botsingen of aanrakingen met voorwerpen komen er barsten en scheuren in, maar de ruit valt niet uiteen zoals dit wel met een zij- of achterruit kan gebeuren. De vooruit zal ook niet snel doorboord kunnen worden. Omdat de voorruit steeds meer functies krijgt, is er bij zo’n moderne autoruit vervangen veel om rekening mee te houden. Denk hierbij aan regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en HUD’s (Heads-Up Display). Bij Autoglaz Eindhoven zorgen we dat we bijblijven en alle functies (weer) intact zijn na de klus.

Voorruiten van de hoogste kwaliteit

Als je jouw autoruit laat vervangen bij Autoglaz Eindhoven ga je er niet op achteruit in kwaliteit. Omdat wij dat vanzelfsprekend vinden werken wij met leveranciers die ook rechtstreeks aan de autofabrikanten leveren, namelijk Pilkington en Saint Gobain. Jouw nieuwe autoruit voldoet aan de OEM-normen, en is identiek en van dezelfde kwaliteit als de originele autoruit. Autoruit reparatie en vervanging van alle automerken mogelijk. 

Autoruit vervangen of repareren? 040 298 53 86

Heb je een vraag?